Compromís Almenara aposta pel poble

Compromís Almenara ha llançat una campanya perquè les compres de Nadal es fagen als comerços locals. La formació llançarà la campanya als carrers en breu i contarà amb la visita del diputat Fran Ferri per a la fireta de Nadal.

Compromís Almenara ha llançat els darrers dies una campanya per les xarxes per demanar als i les habitants del poble realitzar les compres de Nadal als comerços locals “perquè els grans magatzems no s’ho poden emportar tot com fins ara, hem de fer costat a la nostra gent” ha declarat el secretari local de la formació, Robert Castelló. A més, Compromís Almenara traurà la campanya als carrers aprofitant la fira de Nadal en la que els comerços eixiran a la plaça de l’església per fer-se veure.

Robert ha afegit que “Compromís sempre estarà al costat dels interesos del poble com fins ara i no al costat dels interesos polítics com han demostrat fins ara les dos forces que es troben a l’Ajuntament en aquests moments”, per això “estem preparats i preparades per a entrar a l’Ajuntament i ser la veu del poble i no la dels i les de dalt nostre”.

A més, el diputat Fran Ferri visitarà la fira de Nadal junt a altres càrrecs interns del partit com l’encarregada de les sectorials de Compromís a nivell nacional Maria Josep Ortega o la secretària d’organització de JovesPV-Compromís i candidata a primàries per a la llista de Castelló a les Corts Valencianes Marta Sorlí, qui és la mà dreta de Quique Castelló, secretari general de JovesPV-Compromís i veí d’Almenara.

La coalició convida a participar en la campanya activament i “no hi ha millor manera de participar que comprar els regals, el menjar, fer els sopars, eixir de festa i tot al nostre poble encara que sabem que resulta difícil quedar-se de festa ací si no hi ha res per als i les joves i han d’eixir fora amb el risc que té agafar el cotxe en aquestes dates” ha conclòs Robert.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *