Robert Castelló: “a dia de hui no tenim un lloc seriós per rebre la gent del poble que vol parlar amb nosaltres”

El portaveu de Compromís per Almenara, Robert Castelló, s’ha mostrat molest per no disposar a dia de hui -18 d’agost- de les eines adients per desenvolupar bé la seua tasca com a oposició. La formació taronja espera poder treballar amb totes les eines i serveis al seu abast per fer una tasca d’oposició com cal.

El dia 24 de maig Compromís per Almenara aconseguia treure per primera volta en la seua història dos regidors -un regidor i una regidora-. La formació valencianista venia fent una tasca d’oposició des de fora de les institucions, una tasca que li ha valgut entrar amb força a lAjuntament. Segons Robert Castelló: “fer la tasca d’oposició des de fora, sense informació, sense eines adients i, a sovint, silenciats és el doble de difícil però nosaltres ho hem fet i ho hem fet bé”. Ara, el valencianisme polític ha entrat a les institucions d’Almenara i no ha parat de treballar, tot i que a dia de hui -vora dos mesos de la constitució del govern municipal i tres des de les passades eleccions- encara no disposen de les ferramentes necessàries per poder fer l’oposició crítica i constructiva que anunciaven la nit del 24 de maig. El que reclama Compromís per Almenara és un despatx amb una taula i, com a mínim dues cadires, i els respectius correus corporatius perquè segons Robert: “a dia de hui no tenim un lloc seriós per rebre la gent del poble que vol parlar amb nosaltres i, a més, vaig repartint el meu correu personal a tot el món.”  El portaveu municipal afirma: “si governara Compromís, com en la ciutat de València, l’oposició podria fer la seua tasca com és convenient”. I afig: “Almenara és un poble que es mereix un govern més seriós que tot açò i, com no el té, es mereix una oposició seriosa, treballadora i amb trellat”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *