Quique Castelló: “Si oferim activitats culturals i esportives en edificis públics, hem de poder garantir que es fan amb totes les garanties”

Castelló: “Compromís no serà còmplice de cap negligència política a Almenara”

El portaveu local de Compromís per Almenara, Quique Castelló Abad, ha registrat una pregunta respecte a la seguretat dels edificis públics d’Almenara. En concret, el regidor nacionalista ha preguntat sobre els mínims de seguretat en cas d’emergència, així com si els edificis públics compten amb un pla d’evacuació adequat i oficial. Per al portaveu dels sobiranistes “és inadmissible que es pare un ple per advertir d’una manca de mesures de seguretat en els edificis públics d’Almenara i se’ns intente fer còmplices a tots de les negligències d’uns pocs”. Castelló ha sentenciat que “Compromís no serà còmplice de cap negligència política”.

El líder de Compromís per Almenara, Quique Castelló, ha explicat que “si oferim activitats culturals i esportives en edificis públics, hem de garantir que es fan amb totes les garanties”. Compromís fa referència directa a l’edifici on actualment es troba el Casal Jove, i on treballa el departament de Cultura i el de Joventut. A més, en el citat edifici es troba el centre d’interpretació de la Línia XYZ i, per les vesprades, es realitzen activitats esportives i d’oci, així com diferents cursos adreçats als més joves.

Des de la formació de Quique Castelló es vol avançar en l’adequació d’aquest i de tots els edificis que ho requerisquen. En concret, parlen de l’edifici del carrer Major perquè “volem que les persones que hi treballen, ho fagen en plenes condicions. Però, a més a més, tenim l’objectiu que esdevinga un edifici cultural de referència i, per tant, la seu principal del centre d’interpretació de la Línia XYZ”, ha afirmat Castelló. Finalment, el regidor ha qüestionat sobre la possibilitat de què “el PP haurà de valorar què fer, si tapar les vergonyes del govern a canvi d’algun tracte que hauran d’explicar o posar-se al costat del poble”.