Quique Castelló: “És normal que hi haja coses a millorar i qui millor ho sap és qui acudeix a la fira per donar a conèixer el seu negoci i vendre els seus productes” 

Compromís per Almenara ha registrat una petició perquè l’Ajuntament, conjuntament amb el comerç local, puga avaluar el funcionament de la primera edició de la fira del comerç local i l’associacionisme d’Almenara, que va tindre lloc el diumenge a la localitat de la Plana Baixa. Per a aquesta reunió, Compromís demana que estiguen presents els actors implicats i els grups amb representació al consistori. És a dir, haurien d’estar els i les participants de la fira així com el personal tècnic municipal, i els representants públics. El regidor i les regidores de Compromís, Quique Castelló, Maria José Mateu i Pilar Rodríguez van visitar la fira durant el matí del diumenge. 

Així doncs, tot i que els sobiranistes consideren que hi ha aspectes que han funcionat, el seu portaveu local, Quique Castelló explica que “és normal que hi haja coses a millorar i qui millor ho sap és qui acudeix a la fira per donar a conèixer el seu negoci i per vendre els seus productes”. Per al regidor de Compromís “és sa i necessari escoltar a les persones implicades amb l’objectiu de millorar cada any, perquè això és positiu per a l’economia local”. 


Més de 30 expositors, entre comerços i associacions, han participat en la cita nadalenca en què han pogut trobar tot tipus de productes fets a mà i artesanals, sabates, roba, menjar i articles de decoració. A més, les associacions han participat tot organitzant diverses activitats per al públic familiar. “La fira venia d’uns anys de decadència des de que va passar d’estar autoorganitzada pels comerços al centre del poble a comptar amb la intervenció del govern municipal en la plaça del mercat”, ha considerat Castelló. En eixe sentit, ha afirmat que “nosaltres creem que unir forces entre comerç i associacions pot ser un bon camí, però se’ls ha de donar veu i poder de decisió en l’organització de l’esdeveniment a més de garantir-ne els recursos amb igualtat de condicions”.