Quique Castelló: “És impossible tindre un acord de progrés el dia 31 de desembre perquè Pérez sempre s’ha negat, per acció o per omissió, a negociar amb Compromís” 

Compromís va demanar començar a treballar els pressupostos municipals el dia 1 de setembre 

El portaveu local de Compromís per Almenara, Quique Castelló Abad, veu “impossible” arribar a un acord per als pressupostos municipals per a 2024 amb el govern en minoria de Pérez. Castelló afirma que “el dia 31 de desembre no hi haurà acord per uns pressupostos progressistes perquè Pérez, per acció o per omissió, s’ha negat a negociar i treballar amb Compromís”. El regidor recorda que “el dia 1 de setembre vaig enviar una carta personal al PSPV-PSOE i no he rebut resposta, més enllà d’una junta de portaveus i una reunió fa vora un mes”. I, el representant de Compromís a Almenara sentencia “entenc que, o bé el grup socialista té un pacte amb la dreta o bé Pérez vol continuar en solitari tot negant els resultats de les eleccions del 28 de maig”.

En eixe sentit, Quique Castelló ha instat a “respectar els resultats de les eleccions municipals, quan el poble va decidir retirar la confiança absoluta a la senyora Pérez i apostar per una majoria d’esquerres”. Castelló ha lamentat que “amb aquesta actitud, Pérez només aconsegueix bloquejar l’Ajuntament. Compromís sempre, sempre, sempre hem tingut la mà estesa”.

El portaveu municipalista ha advertit que “esperem que ningú tinga la temptació d’oferir-nos unes pinzellades als pressupostos per tindre una excusa i després criticar el nostre vot”. Cal recordar que Compromís per Almenara va experimentar un augment de més d’un 8% dels vots en les passades eleccions, mentre que Pérez va continuar la seua tendència a la baixa amb prop d’un 2% menys dels votants respecte a 2019, fet que va suposar la pèrdua de la majoria absoluta que ostentava des de feia 24 anys.

Compromís per Almenara lamenta l’ús partidista de Pérez dels canals institucionals

El portaveu local de Compromís, Quique Castelló Abad, lamenta que “fent l’ús partidista que estan fent des del govern en minoria, estan trencant els pactes als quals arribarem per a l’organització de l’Ajuntament”. Castelló ironitza amb que “sembla que des de l’equip Pérez han entès que per recuperar la majoria han d’invisibilitzar-nos, siga com siga”. En eixe sentit, Castelló ha demanat que tots els grups puguen rebre les campanyes institucionals així com les rep la senyora Pérez. Finalment, el regidor nacionalista ha incidit que “ja no només veiem a Pérez fent un ús partidista de l’institució tot aprofitant el torn de paraula de la presidència del ple per representar el seu partit polític, sinó que també ho veiem en les comunicacions institucionals”.